? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Tuesday, November 18, 2008

1st Time Pertama Kali....(OK ker??)

Ari ni 1st time aku join n edit dlm blog sebegini...
salu aku jadik pembaca tegar blog2 korang jerk..hahhahah..(sekodeng2!!)
Tapi arini..mamaleeya(Aku Insan Biasa) dah buatkan blog tok aku yg cantek molek ni....so tok tak menghampakan beliau..aku cuba gak la wat blog sndirik.....atas usaha mama yg tak berkesudahan tu...ahaksss...........

Apepon nak ucap tima kasey yg tak terhingga kat mama sbb tolong aspa watkan blog ni...
Sebenornye aku nak carik wana biru tekoy, tp mbe takde le tu...so mama kasik wna pepel....ok la, ni pon kira wna pilihan ke 3 aku slps ijau...hehhe

Esok mama nak peksa aku nye blog ni.....cam nak peksa SPM gak rase..kecut pewot haku deh!...ngeh ngeh ngeh.......
Mama, bg marka...... eh! markah lebey ek....hehheheeh.......

Ok jumpe nex episod.

5 pengkritik terhebat:

Anonymous said...

alllooooo....ngeh ngeh ngeh...marka tadak...markah mama bg 80%...ok???? gambo maner?????

mamarempit said...

markah...80%...ok??? nk lebih..len kali...wakaka....gambo sape la ngko tawok tu aspa oiiii?

aspalela said...

mama....jasa mu tetap ku kenang smpi akhir hayat...hehhehehhe

aspalela said...

mama...jasa mu tetap ku kenang smpi akhir hayat...ngeh ngeh ngeh

mamarempit said...

bila nk update ni????? jemu dh nengok.....