? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Saturday, October 10, 2009

Hohh!! Hilang??


Dah puas beraya ke korang semua?
mesti perot masing2 pon tgh berlawan2 utk membesar skrg ni kan...hehehhe.
maklumlah time ujung2 bulan raya ni mmg banyak benau Open House nyer..
termasuklah Bos aku yg dah sangappp je blog nyer tuh!

'Boss..ko wat 'rumah tak tutup' time aku keje la beb! camno aku nak pegi? Lagi pon aku ada hal yg perlu dipenuhi spjg bulan raya ni ..maaf la pd kawan2 MO yg buat 'rumah tak tutup', namun tanpa kehadiran aku tidak bermakna majlis korang tak meriah ye tak??

Aku dpt tau Bulat member MO aku pun ade gak buat 'rumah tak tutup'...Terima kasih pd Kak Cute & Mama yg tak henti2 anto es-em-es bgtau hal2 nih...Sorry la aspa lmbt reply..kerana...


henpon ai tengah tenat sekarang nih! Tak tau lah apesal..
cam kena virus??..mgkn tidak sbb klu amek gambar..gmbr masih elok je..

Korang nak tau...henpon aku punye lah byk donlod lagu2...tup! tupp! skrg ni tinggal lagu yg mmg sedia ada dlm tu jer kauuu!! Tak syedapp pulak tuh!!!

Sekarang ni tugas aku ade lah men donlod lagi lagu2 dlm tenet..

semoga hasil usaha aku...

maka akan kedengaran lah lagi lagu dari wali *** (aku luper)

dengan tajuknya............."cari Jodoh"


Nota Dak Aspa : Selamat Berhari raya & selamat beropeng haus ye kengkawan semua..

4 pengkritik terhebat:

mamai said...

rumah aku bertutup sebab aku pie rumah orang yang tak bertutup

matabulat (lat) said...

aspa!!!!........sedey aku ko x dtg umah tak tutup aku...anyway meriah jgk la gn bape kerat yg dtg....nti ko layan foto² lam umah aku k!

sue @ ela said...

openg haus dh nak hbs pn

watie said...

salam..

a'ah badan pun dah naik kembong dah nie asyik makan jek kat open house org kikiki

re = x pe2 silent reader pun okey tapi rajin2 klik nuffnang cik mya kakakaka

bibir dah okey cuba tinggal lubang jek tapi kalau bagi saya still sakit nak makan..