? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Tuesday, March 31, 2009

sayang kamu..rindu kamu..

lama benau aku tak apdet....kan???? pasan tak korang semua...mmmmm???

sebenarnye......
hajat di hati mmg nak hapdet tetiap ari.... (iyo la tuhhh!..)
tapi di sebab kan Line Stremyx tgh bengong..kojap ado, kojap xdo...madang blinking jerk... (menyampah haku.....hangin 1 badan akak di buatnyer tau.....ggrrr) Pulling My Hair Out
maka aku sabar kan diri dan tabahkan hati memendam perasaan jiwa rage utk menanti shga line okey.....(skrg ni okey la...kang tem waktu puncak..langsung takde line...harrkkk ptuiiihhh!!!)

aku rase mcm nak humban jerk Throw Computer ato pon Computer Smash .....baru ler puas ati...Betol tak???? Bior padan muke aku..x dapek nak ber blogging lagi...wakakkaka..... Roll
Tapi walo camne kadaan pon......aku tetap sayanggggggggggggggg & rinduuuuuuuuuuuuuuuu sama korang....


**korang la kawan aku dunia akhirat...moga kita serasi yerkkk..xmoh gadoh2 & bercakaran..
Moge jumpa lagi.....bye! jaga diri leklok...daaaa....
ni aku nak wat keje skt...smntara line okey...Permisi duluk ya buk!!!
Eh! korang punye streamyx okey ker???? ....(khas tok yg pki strmx la ekk jawab..yg celcom bdband..aku x moh tanye...hehehe)


Nota Dak Aspa : Ari ni tido kat opis sampai kantoi ngan minik bos..wakakkaka Smile





3 pengkritik terhebat:

mamarempit said...

bagi mama sekor singer tu pa...kot2 leh wat jadik jaga kek umah den....muahahaha

ungkep said...

klu mama nak sekor aku nak 5. ko tau nape? psl nak suruh jaga family aku. bior x de samseng yg kacau. la ni bkn leh caya sgt. nak2 bini aku yg comel loteh ngalahkan miss universe 2. buleh x. klu buleh ko pos guna kan pos laju, yerk

Aspalela said...

MAMA & UNGKEP>>> nmpk gaye nye..dedua nak kan singe ekk?? Ok..smol meter...tgu Van Pos laju smpi betol2 depan pintu opis korang ekk....
Kita tgk ape akan jadik lps tu...

hehehhehehe......