? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Tuesday, September 22, 2009

SELAMAT HARI RAYA

akan kekal disini sampai raya...
so, n3 baru kat bawah...(kalau ada!!)


klik utk lbh jelas...

Pada semua rakan2....
dikesempatan ini juga aku ingin mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA

kepada semua rakan taulan di alam maya ini..rakan blogging..rakan chatting..
rakan sepencarian (utk yg sama kerja dgn aku) ...
rakan mangga online (yg dah lama aku tak dpt lepas masok),
rakan bergaduh kemudian berbaik semula..(aku tujukan khas utk bos Ungkep)..
dan semua rakan2 yg sudi utk berkawan dgn aku....

Juga tak ketinggalan pada semua pembaca setia N3 aku ni, follower aku dan juga Silent reader aku....tanpa kalian semua siapa lah aku....

kuucapkan pada semuaa...

SELAMAT HARI RAYA

&

MAAF ZAHIR BATIN

Moga dipanjangkan umur semua dan dilindungi Allah hendaknya sepanjang kita berhari raya nanti...InsyaAllah!

Sebelum tu pada yg belum bayar Fitrah...bayar segera sblm duit tu terbeli tudung bunga matahari atau terbeli songkok Raihan nnt...

Oh!! lagi satu...
sudi sudi kan lah lekatkan kad raya aku itu di dinding rumah kamu ye....(utk yg sudi la)

hehehhehe


Nota Dak Aspa : Sayang kamu, kamu, dan kamu semua......

19 pengkritik terhebat:

aien~s corner said...

hepi raya dear..hehe

atle ♥ waT¡e said...

Slmt Hari Raya..maaf zair & batin... :)

mamai said...

selamat hari raya buat anda juga di sana semoga syawal mebawa seribu kebahagiaan

cutecida said...

selamat hari raya aspa...bila kita nk maaf2an secara live ek hehehehe...raya ke 4 wat tahlil x ..maaf zahir batin pa..

Aspalela said...

Aien~s corner~
Happy raya too...

atle~
Selamat Hari Raya jua kuucapkan pd mu sekeluarga

Mamai~
InsyaAllah! utk kamu juga moga berbahgia di Hari Lebaran nnt

Kak Cute~
nak live kena on air dlm Hot FM la...ekekekek.
Mgkn buat tahlil keluarga shj.
Maaf Zahir Batin juga kak...

al-lavendari said...

makan roti kaya
minum air tin
selamat hari raya
maaf zahir batin.

Noraliza Ramly said...

Samat hari raya pa!

Mintak maap zahir&batin n jgn lupa jempot ke rumah ok!

tebu said...

Selamat hari raye pa...

kalau makan lontong tu, ingat le dekat aku...

Delimasari said...

selamat hari raya

atty's said...

selamat hari raya ..andai ade terguris perasaan..terkecil hati..harap dimaafkan ..

Putra Al-Maliki said...

Salam perkenalan n selamat hari raya aspalela..

Aspalela said...

Semua yg komen...

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN...

maaf kan la diri ini...
andai ada yg mengguris hati...
semoga bersua kembali...
stlh lama bercuti..

selamat hari raya aidlifitri

**jgn lupa charge bateri,
kang nak amek gambar...bateri weak lagi

matabulat (lat) said...

slmt hari raya pa,maaf zahir batin,smoga bertemu 1 hari nti......♥ u

TokNabe said...

Gemersik takbir mengundang hiba,
Salam diutus tanda ingatan,
Syawal dinanti menjelang tiba,
Salam diutus pohon kemaafan.


Selamat hari Raya Aidilfitri.

s@yangh@sni said...

salam lebaran..
buatmu sekeluarga..

dari kejauhan kupohonkan keampunan..
selamat hari raya aidilfitri..

Tijah said...

salam aidilfitri
maaf zahir & batin

dgn ingatan tulus ikhlas
tijah, carlos & cem

Sheila@CC said...

x tlewat rasanya cc ucapkan selamat hari raya aidilfitri tuk ko pa... semoga ceria selalu...

watie said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

psstt x de kuih raya ke hikhikhik lapor nie

ruru said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛