? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Thursday, August 27, 2009

Malu nyer aku....

4/8/09...

**Alaaaa haiii....
punye lah lama ko dpt parcel ni...baru ni ko nak watkan N3 dia ye nokkk!!!

hehheheh....
Sowy ekk Yus
aku ni mmg 'lambat pick-up'....kwang3...

Aku dpt parcel dari dia nie lagi sekali slps yg dulu pecah pat blas...
kali ni yus bagi yg tak mgkn pecah...
klu pecah jgk mbe aku blh dikategorikan "muka pecah rumah"
**gulppp!!!

Dgn napsu yg meluap luap.....**sbb aku baru blk keje..penat le konon!!
dgn tangan terketar2....**chehh!! cam parkinson pulak daaahh
dgn mata terkebil2.....**sbb tak sabo nak tgk ape isi dlm..
dgn kaki yg sdg menahan....**yea, sbb aku x thn nak terkucil masa tu

lalu aku pon merobek lah dgn sepantas cahaya lampu picit yg tlh weak akan 'kepompong' ini...

jeng jengggg jengggggggggggggggg....


8

8

8

8

8



Maka terburai lah isi perot kepompong itu....
**aku tak mo amek gamba kepompong tu..nnt ko sayu hati lak Yus....sbb aku ganazzz Nauzubillah!......keh keh kehhhh!!!

Dan slps di robek 'kepompong' itu....keluarlah seekor rerama yg cun melecun, cantik menawan, comely, anggun & very cute lorrr....

ishh!! geram aku tau Yus masa tu...hingga tak terucap oleh kata2.....


Sampai ke hari ni 28/8/09 **dah hampir sebulan ponnn...
aku masih jaga rama2 ko tu dan aku letak kan di kusi study aku....**study???
sapa yg berangan nak amek bwk balik...aku jotos kepala dia smpi bengkak! hahahhahaha.....

tp siyes..mmg lawo...!!
kakak aku nak amek kasi anak dia...
dia kata klu kasi anak dia susu, letak je botol susu tu kat kelengkang rerama ni...botol susu pon tak jatuh, mak pak dia blh sambung tidooo....**cheeettt!!! ape ke pangai mak pak zmn skrg....pemaleh!!

dan anak buah aku pon ramai yg dok pelok2....bila time nak blk, aku pastikan rerama ni ditinggalkan...klu tak, mmg aku tikam dari belakang la bebudak tuhh....

Yeee..aku punya prinsip mmg camtu..klu barang yg org bagi, aku tak kan sia2kan....aku akan jaga cukop2...sanggop aku bertikam tikaman klu ade yg ber ura2 nak bwk lari brg yg aku dpt tu...**Chissss bedebah kauuu!!! berani mari sini bertikam dgn patik!!

ganass tak ganasss laa aku ni....tp aku rase betol le cara aku tu....itu dah kira cara 'lembut' lah tuh..hehehehe!!

Sblm penat menceceh, aku nak ucapkan terima kasih byk2 utk ko Yus sbb bersusah payah menangkap rerama tu utk aku. Kalerpul....aku suker ko!! siyess.....tu sbb rumah aku ni pon kalerpul...cuma semak je mata memandang...kah3...

sbb dah ditakdirkan aku ganazzz tp pemalas..... grrrrrr!!!

Yus, ko beli kat mana erkk?? Sibu ker??



########


Betapa lmbtnye aku hapdet blog kan???
dah usia sebulan..baru hegeh2 nak wat N3 .....

so, utk makluman korang....
N3 puasa nnt aku akan terbitkan pd bulan Raya.....
boley tak???

**yeee..aku mmg naik ketapi bhgn gerabak dia....sbb aku bhgn jaga barang....tu yg selalu tertinggal.... kah3......


Nota Dak Aspa : dah dapat dah??

11 pengkritik terhebat:

Noraliza Ramly said...

pa suh yus pos kat umah aku satu pa! Nanti ko tlg bayokan erk! wakakaka

pacoksiku said...

salam ziarah,

mek aspa ..

sila baca this link:-

http://tougeking.blogspot.com/2008/06/n95-now-with-garmin-gps.html ..

tadi dok cek spec N71 .. tapi tak napok plak ada built in AGPS ..

cuba cek dulu .. kalau ada buleh install sendiri jah tu ..

takpun kalu dok KL .. meh ambo tolong install ..

pacoksiku said...

ops jupo dah spec N71 ...

http://www.gsmarena.com/nokia_n71-1345.php

too bad tadok built in A-GPS ..

no cant do it seems ..

trade in jah la .. tukar E71 hehe

arapink said...

weh aspa...aku nak jugak...lawa siotttt!!!!! memang santek menawannnn.....

mcm yg Liz cakap, ko tolong bayor ek...kekeke

Aspalela said...

OKLIZ~ bebbbb!! aku dapat preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... :P

PACOKSIKU~ alamakkkk!! tak bleh ker?? huk huk hukk.... 3 thn lagi saya trade-in....huwawawawa!!!

ARAPINK~ cantek kan aku!! hehehehe
FOC la beb...5sen pon aku tak kuar modal..kui3

mamarempit said...

mama pon nakkkkkkk

ungkep said...

aku x nak rama2 ko tu tapi aku nak berkenalan org yg bagi ko rama2 tu. tentu dia secantik rama2 tu. aspa apa nama rama2 tu. aku cadangkan ko bagi nama rama2 tu RAMAYANA.

Aspalela said...

MAMAREMPIT~ tunggu rama2 dtg masok rumah mama yek...hehehehhe

BOS~ lama betol aku tak nmpk ko...

Dia mmg cantik bos. Aku tak nafikan!

RAMAYANA??? mcm koling yo!
aku panggil RAMASAMI.... boley??

kekekekeke!!!

ungkep said...

ko mmg x nampak aku. psl dah lama ko ilang dari umah aku.
tapi x pe aku dah buat report kat persatuan maid2 sedunia. ko di banned x leh jadi maid lagi. so ko dah buleh mintak jadi MERMAID. hua2

Aspalela said...

ehhehehheh...
Aku ilang sbb....
aku dah 48 tahun tak balik rumah la bossss....aku rindu kat kg halaman.

aku dah di banned ke????
waahhhh!! mst lps ni aku jd PA ngko pulak yekkk...

huhuhu!!

s@yangh@sni said...

takde keje aku nak beli benda alah tu sibu..

ko teka2 arr yer...
teka sampai teki..

hihihihiiii...

pandai bodek dak aspa ni lah..
malu i tauuuu....