? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Tuesday, June 16, 2009

Ko TAG aku ke Tipah??

Aduhaiiii..............
terjelir lidah bila aku tgk nama aku naik kat rumah si TipahVouge itu...
Ingat nak jalan2 carik pasal..rerupa aku lak yg kena 'pasal'......puihhhhh!!

Tapi aku tgk cam relex2 je TAG tipah ni...
okey lah..aku try jawab...

Award dari Tipah Vouge (idong mancong bak seludang)

ekekekkekekke................

Copy badge "2008 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

**kan dah setengah taun masok taun 2009 tipah???..ape la ko nie...



SIAPPPPP!!!.........

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Tipah Vouge
yg bagi aku Award ni...
aku kenal dia melalui mamarempit
kendian aku salu la lepak2 n baca2 n3 dia...sbb masa tu aku lom ade rumah (blog) lagi...
alim2 kucen le gayanye..ekekkekeke
La ni aku mmg rajin melepak rumah dia....just tinggalkan komen je tu pon klu rajin..klu x rajin...aku skodeng2 je dr jauh...
Tp sekarang asek nama aku je dlm kotak ingatan tipah..tu yg asek kena TAG dr beliau...
adoyaiii..............

SIAPPPPP!!!......

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

- Suka ketawa
- paling rajin x menyapu sampah
- paling rajin x membasuh kain
- suka makan dari memasak
- suka masak dari lipat baju
- penah jatuh tergolek naik beskal sebab elakkan biawak...**kuang ajo ko biawak!!
- korek tinge mcm Tipah..tp bkn lepas mandi je..asal nmpk cutton buds je grnti aku capai n teros korek tinge...nikmaaaaaaaaaaattttt......**uhh!
- suke siram pokok bunge...tp tetap kering jugak...**hhmmm!!
- suke membaca ..**tp mastika bln 5 aku lom abeh baca lagi..wakkaka..bln 6 dah belik dah... :P
- suke tido....zzzzz...

Dah cukop 10 kan??

SIAPPPPP!!!........

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

-Okliz
-Mamarempit
-Kak Cute
-Cun
-Arapink
-Smai
-Ungkep
-Syghasni
-Mamai
-Bulat
-dan semua follower aku...

5. Jangan lupo untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda. Terima kasih!"

- Alaaaahhh...x dan le aku nak g tgk2 rmh korang.....korang bgtau je ar ekk aku klu korang dah jwb TAG ni....nnt aku g jengah rumah korang...

Nota Dak Aspa : Lama x masok kotak mancis..aku nak try le masok arini...

19 pengkritik terhebat:

arapink said...

woittt...aspa

aku rindu ko..maklumlah aku skrg dah dikuarantinkan...uwaaaaa

tag ni ake kene jawab ker? nnt lah yer...aku tgh serabut perot ni...

mamarempit said...

haha..ara...dabel tu..ngn aspa pon kena..ngn mama pon kena...

Aspalela said...

ARA>>>ko kena kuarantin?
lor...aku igt aku sowang jek...keh3...

MAMA>>>Dah buat ekk? nnt aspa g jengah..

**Ara....ko kena jwb tok mama & aku ekk...hehhe

tipahvogue said...

aspa, kali nih ko tak tercekik gegula plak eh?? sib baik!! hahahaha...toche sebab jawab tag aku! gudgel! gudgel! :D

ungkep said...

aspa jom tgk umah aku. betol x aku wat tag 2...maluuuuuuuuuuu

matabulat (lat) said...

aspa nti pree taim aku jwb tag tipah ni...aku pon dh lame x jwb tag..tgu!!!!!!!!!!!

Aspalela said...

TIPAH>>>Aku tak tecekik gegula..tp hampir mati lemas sbb tertelan pastik gegula..... :P

BOS>>>Wah! nak kena bwk ayam kg itam ni sbb pes taim ko jwb TAG dgn malu2 beroknye....ekekekek...

**bos bos..malang sunggoh aku dpt bos cenggini pye pemalu...

:P

LAT>>>ko tgh sebok time ke lat?? takpe...kang ketok rmh aku ekk bila ko dah jwb....

Sheila@CC said...

lama la aku cuti.. ni aku skodeng ko pa...

cutecida said...

LARANGAN INTERNET SUDAH BERMULA HUHUHUHU (alasan malas nak amik ini tag da kekekekeke)oittt pa nt le senang² ek,maklum la ni busy beno cam ultraman taro tu haaa...

sayanghasni @ yus said...

ko memang cari pasal ngan aku nie...
baru tersengih2 baca 10 fakta tentang ko terus jer masam mencuka bila nama aku pun ader...

Aspalela said...

CC>>>Oh..terlupa aku nak letak nama ko..tp ko 4lower aku kan???
hehehhe..jawabbbbb!!!

KAK CUTE>>> Larangan berchatting..tp larang post N3 kat blog memasing xde hal...kan? kan?
Dah..jgn nak bg seribu alas kaki..sila jawab!!

YUS>>>Mmg le...aku ni suke carik pasal x tentu hala..pantang betol aku tgk org senang lenang goyang pinggul bagai..tu yg aku TAG tu...
wakakkakakak

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Girl Cute said...

Thanks for this post

You are always welcome to me.

CLICK HERE TO CONNECT WITH ME

many opportunity are waiting for you to make internet moneys

best regard @

watie said...

bab korek telinga tue kita serupaaaaaaaaaaa hihihihi

re = x de ke video cik mya tue? hairan nie saya view ada.. psstt reply plissssss

mamai said...

a la hai aspalela....macam mana aku nak wat aku nie mamai

Aspalela said...

WATIE>>>Ye ar..mmg sya x nmpk apepon vdeo cik mya tu....nnt sya test mata lagi ekk...

MAMAI>>>ALASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN!!!

sayanghasni @ yus said...

wei update weiii...

atty's said...

bagus..rajin buat homework,.teruskan..lagi..caiyork.

arapink said...

larangan mengepos komen di blog pun sama lah aspa....sbb tu lah aku dikuarantin...

mase post komen sengal kat blog mama arituh...

huhuhu...tapi ko taw lah aku nih

x mkn saman punya olangggggg....larikkk

Aspalela said...

YUS>>>Nak suruh apdet ekk...hah..hamk ko...kena TAG lagi..ekekekkeke

Kak ATTY>>>Jap lagi akak plk ye...maklumlah dah tua..lupa nak bubuh nama akk kat TAG atas tu

ARA>>>kena kuarantin ke??? aku kena kantin je ara..sedapppp!! mkn mee rebus