? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Friday, June 19, 2009

Trek tek TAG!!!

kali ni dpt Award + TAG dari mama pulak....

Mama cam tau2 je aku baru berbaring2 siap berkipas kat rumah aku ni...tetiba dia anto mesej lak..soh kutip dorian...eehhh!! kutip AWARD pink karer nye tu....
Dengan langkah gemalai cam Mak Limah Lenggang..aku pon terjah le rumah mama secepat sipot influenza dgn gaya macho spt Mak Mon dlm Keliwon malam td.......aarrrrrrrr!!! (bunyik ganaz ni)

Pastu ku belek2 dulu TAG nye......

wakakkakakak....ekekekkekek....kuikuikuikui.....ahakassssss..... (kelako je dia jwb TAG..) xD

uuppssssssssss!!!...a'ah la..nama aku ade tertepek kat situ vs otomen taro lagi...
Tp mmg yea pon..skrg ni tgh bizi2 gila influenza..ni pon aku curik2 time dok melawat kawasan sekejap...maklumlah..penat memeras ugut..ehh..memeras otak, nak juga lepak lepuk bg rehatkan minda ye tak???? Dah nasib badannnnnnn......huuuuu!!

Okeylah..kita kajiselidik mama nye AWARD + TAG.....
Jom..cekidot!!

Kesatu :-


memula tepek AWARD nie......ok siap!!

kedua :- Pehtu kono torangkan lagi bersuloh capo yg bagi :-

Power Puff Girl pink karer

Ketigo :- Pehtu story morykan tontang dio...limo tau..bukan onam!!
  1. org Labis...
  2. Comey Lotey..
  3. kelako cam Nabil
  4. usahawan susu bejayo
  5. suko golak melekek lekek
koompek :- cito kan hobi@ fakta2 mengenai eden...lotak sepoloh katonyo....
banyakkkk tuuu.....den ni mano ado hobi

  1. suka gelak smpi begegar isi perot
  2. suka kacau daun
  3. suka makan mee bandung + Teh Ais :q
  4. suka kumpol Freeze Magnet..tp salu kena songlap ngan anak buah
  5. suka berkawan
  6. X suka bergadoh
  7. X pandai soping-moping sowang2
  8. X suka panas sangat..i elergik u...ekekekkek
  9. X suka mancing...
  10. X pandai main bola sepak
  11. X pandai main bola Takraw
  12. terer main dam ular
  13. terer main dam aji
  14. suka membebel, senyap taim tido jek...
  15. suka makan milo ...bkn minum milo ekk...jgn salah paham
Dah siap.. terlebeh pulak dak otomen ni...ekekkeke


kolimo:- Kasi kat 10 org member pehtu cita skt ttg member2 tu
  1. Abg Putra - Sebok dgn stesen RTM Sabahnye...eh sarawak ke sabah?
  2. Mamai - Kali ni ko jgn mamai ekk jwb TAG.....pelesing kang
  3. Bos Ungkep - aku nak test wat kali ke 2 plk...jwb cepat
  4. Smai - paling rajin komen artis kat Mangga...cayokk!
  5. Sayanghasni - ekekekek...aku TAG lagi..aku dah ckp kan semalam?
  6. Tebu - haus aku..airtebu satupp!
  7. Bugan - ko jwb dlm kertas kajang..pas2 ko FAX kat aku
  8. Acoi - doktor pening2 lalat
  9. Azim - ni klu dah stat ceramah..menanah ijau tinge beb!
  10. Cun - ko kemas le rumah sawang ko tu...jwb TAG ni deras...
sebenonye..ade yg tak berumahtangga tu..aku tepek je nama dia kat situ...gasak le korang...jwb dlm buku Latihan pon den terimo...ekekkeke

ko'onam :- Bagitau derang yg kena TAG tu...
nnt aku buat paluan kompang ekk..bgtau kat derang semua...

Kotujuh :- Tepek le gambo AWARD tu kat tepi blog korang.....jgn dibuang..nnt kena silambam ngan haku...ekkekeke

Dah beressssssssssssssssss!!! buleh balik..makan..tido..

Nota Dak Aspa : penat la....aduyaiiii

8 pengkritik terhebat:

mamarempit said...

sejuk perut mama kendongkan ngko pa.....wakakkaa...

mama bangun tido..tgk2 ada potret cun mama tu kek blog ko...bangger giler influenza.....ahahahahah

BTW...tanhiah...

Aspalela said...

ekekekekke.....
sejok perot mama cam esbok ye ma???
nak masok dlm perot mama muleh tak??

ekekekekkeke....

Abang Putra said...

Aspalela, gua tak pahamlah apa kehendak tuan puteri ni. Kena panggil otomen datang membantu ni.

Aspalela said...

Abg PUTRA>>> tak paham ke...wat2 tak paham????

sayanghasni @ yus said...

cheh..
baru nak fire..
dah bertukar jadi otromen lak dia..

arapink said...

aspa...x der pon nama aku dalam entry nih? uwaaaaa....

hehhehhehe....sengal melanda...

TokNabe said...

Salam aspa.... rajin jawab tag, bab tag ni saya paling tak nak buat. Sbb tu ada dua tiga tag termasuk dari Aspa masih dalam KIV lagi ni... :D

Aspalela said...

YUS>>>klu x jwb jd sesumpah le pulok..ekekke

ARA>>>ye...aku mmg kesian kat hang, tp mama ade tag hang..so, deal!!

TOKNABE>>>ape la atok ni..kesian le kat cucu2 ni haa nak tgk atok jwb TAG.