? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Saturday, June 13, 2009

Lawak la Pulok!!

Aku masih belom stabil nie...Kicking Dirt
so aku tepek je ar dialog2 sengal gusi ni ekk...
sekurang2nye dpt gak korang melepaskan rindu kat tuan punye blog ni......heheheh
Crazy


SAPE HEBAT

Man : Bapa aku hebat.
Dia polis. Semua orang takut ngan dia.
Ali : Eleh, bapa aku lagi terer. Kalau dia suruh orang tunduk, mesti orang tu tunduk.
Man : Wow! Bapa kau keja apa?
Ali : Tukang gunting rambut.

KELAS BI
Ayah : Apasal B.I kamu nie asyik dapat kosong jer...! Apasal hah?
Anak : Eh, ayah! Tu bukan kosong. Tadi cikgu adik dah kasi bintang banyakkat bebudak lain. Ada dapat 5 bintang la, 4 bintang la. Bila turn adikjer, bintang dah abis. Sebab tu cikgu bagi kat adik bulan.

SUDU
Doktor : Encik kena ambil 3 sudu ubat ni setiap hari.
Pesakit : Eh! tak boleh la doktor.
Doktor : Kenapa?
Pesakit : Rumah saya ada dua sudu jer.

MAYAT
Cikgu : Hasan,sambungkan 2 ayat ini menjadi satu. 'Ali menaiki
basikal ke sekolah. Ali ternampak mayat.'
Hasan : Ali ternampak mayat menaiki basikal ke sekolah.

TIRU
Cikgu : Encik,anak awak didapati meniru Ali dalam exam.
Bapa : Apa bukti awak?
Cikgu : Encik tengok soalan nombor 4 nie. Siapakah menemui Pulau Pinang?Seman tulis "Saya tak tahu"dan anak encik tulis "Kalau engkautak tahu, aku lagi la tak tahu".

DOKTOR

Suatu petang datang seorang lelaki berumur ke kelinik ENT , kerana telinganyadi masuki biji kacang hijau semasa dia membeli barang dapur di pasar.
Doktor : "Selamat petang..."
Pesakit : "Selamat petang Doktor!"
Doktor : " Ada masaalah apa .....?"
Pesakit : "Telinga saya dimasuki biji kacang hijau, Doktor..."
Doktor : "Biar saya periksa telinga anda!"
setelah diperiksa... .
Doktor : " Ada2 cara untuk mengeluarkan biji tersebut..."
Pesakit : "Apa caranya doktor?"
Doktor : "Pembedahan kecil kosnya 2 ribu ringgit dan pilihan kedua
pula percuma..."
Pesakit : "Mahal sangat Doktor, kalau yang percuma bagaimana?"
Doktor : "Yang percuma kena sabar..."
Pesakit : "Baik, saya sabar, dan bagaimana caranya...?"
Doktor : "Anda sirami telinga anda 2 kali sehari dan nanti jika
sudah jadi tauge' anda tinggal tarik keluar."
Pesakit : "Huh


Nota Dak Aspa :amacam??? ade yg senak perot x??

14 pengkritik terhebat:

mamai said...

okay la nie buat rlease tention

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kt blog gua beb..
FOLLOW skali pun xpa kasi meriah..

blog gua tu dh tak seimbang..ramai sgt budak budak berat ke belah punk.

matabulat (lat) said...

semoga ke bizian ko cpt tamat ek aspa........melilau owg cari ko...sob...sob

matabulat (lat) said...

cam kono geletek kegolian den baco cito kni pa....

mamarempit said...

ko memang la pa......ngn HP mama call not in servis...sonyap sunyik....ko memang........Huwaaaaaaaaaaaaaaaa

ungkep said...

den dah tau lama dah, mama.
budak aspa ni mmg meroyan sikit
eh bukan sikit meroyan banyakkkkkkkkkkk

sayanghasni @ yus said...

mmg lawak ler..
bukan setakat m'sia jer nie..
dah kira lawak antarabangsa...

Aspalela said...

SEMUA>>>>RINDUUUUUUUUUUUUUU sama kamukkkkkk.....

MAMA>>>HP tu mmg dah lama kong la ma....tgu dpt bonos kang baru belik nombor baru..sabo!

amacam ma..menang ke?

Aspalela said...

BOSS>>>KO mmg le tau bos...dah ko jd bos aku...

hehehe....

**weh, ni aku curik2 time ni wey...ilangkan kusut + serabot..

ungkep said...

ko mmg kaki curik pon aspa oiiiiiiiiiiiiiiiii

Noraliza Ramly said...

Release sudah tension aku hari ni!!!!!

wakakakaki

Pa... Haw r u???

Aspalela said...

BOS>>>ye la bos...ko punye sipar jepon pon aku curik ......keh3...

OKLIZ>>>Weh!!....ko dah dpt release..aku tak te"release" lagi ni wey...keje menambun!!
bila la aku dpt borak2 lagi ni ??

ungkep said...

ala pa, sekali2 je ko byk keje menimbun.
selalunya ko banyak relax dari keje...x pe le.2 pon kira nasib baik. ko keje tetap di bawah bumbung.
org yg keje buat bangunan....ko fikir2kan le
apa2 pon...padana muka ko keje banyak..hua3

Aspalela said...

BOS>>>Ko jgn nak membebel kan aku bos....kang menanah tinge aku kang.

dah..ko kena TAG...padan muko!

sila amek..jgn pemalassss