? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Wednesday, June 3, 2009

TAG saje2......

Sajer aku melawat kawasan mbr2 baru td......terjumpa lah 1 TAG dari adik manis kita ni PEEJA (mak oiii..nama blog ke hape tu dekk??? tergeliat jari ahkak nak menaip ....hehe)

Aku rase cam best lakkk... dan teros aku dpt idea nak jwb TAG peeja ni....wpon dia kata kat situ..TAG utk semua 4lower....sedangkan masa tu aku lom jd 4lower dia..ekekekkek....(ko klu nak tau dek...ahkak ni mmg suke bwk blk TAG org...pastu ahkak TAG lak mbr2 yg dok mengulo dpn PC ni haa....x caye..tanye mama ....kan mama kan?? kan?? kaaaannn??) xD

Yg aku bekenan kat TAG peeja ni...sbb TAG nye Smart & Sempoi...

TAK CAYEE?????

jom kita layannnnnn..........tengok betol x aku cakap!!......


1)Bekas kekasih saya adalah..
Lelaki Islam Melayu....(x kan pompuan kot?? hishhh!!)

2)Saya sedang mendengar..
bos aku dok ching chong ching chong ngan minik dia...(naik gaji kott!!..) **perasann

3)Mungkin saya patut..
jadi bos sekarang....(insyaAllah!)

4)Saya suka..
test makan kat warong2..klu kena yg sedap harus di COP SEDAPP!!

5)Sahabat-sahabat saya...
sukakan saya...dan saya sukakan mereka....termasok shbt2 MO..

6)Saya tak paham..
boss naik angin klu ade order...klu xde buleh gurau2 lak..**terbalikk!!

7)Saya kehilangan..
pen drive 2gb...baru belik beb...0 lagik .. **huwa wa waaaaa

8)Ramai yang berkata..
"ko ni lawak laaaahhh......"

10)Cinta itu adalah..
khusus utk Allah, mak abah & keluarga...suami.. ekekkeke..betol kan??

11)Di suatu tempat, seseorang sedang..
mencekik kedarah..sbb ni time rehat.. burrrppppp!!

12)Saya akan cuba..
dapatkan sebijik MYVI atas usaha daya aku sdri.... :-*

13)Ayat SELAMANYA membawa maksud..
Sembahyang jgn tinggal....mengaji utk org yg kita sayang...jgn menangis aje (tu pesan arw mak masa dia ade) :-(

14)Telefon bimbit saya..
SE W660i....harap bwk byk perubahan... hehhehe

15)Bile saya terjaga..(bangun tido pagi)
tgk jam henset..."kol bape ni??"

16)Saya paling meluat..
cakap x serupa bikin.....

17)Pesta/parti adalah..
jumpa kawan2...reunion!

18)Haiwan yang paling comel pernah saya temui..
Burung Unta..kat zoo melaka..**nak bela buleh x?

19)Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah..
lepas SPM

20)Hari ini..
aku nak makan PIZZA...(sapa nak lanje??..ayakkkk!!)

21)Malam ini saya akan..
on9 YM kottt.... (bugannn...sambung ngecet..mlm td ujan line x clearlah)

22)Esok pula saya akan..
basoh baju yg belonggok.... **masok esok genap 5 ari x basoh..malunyerr!

23)Saya betul2 inginkan..
sebuah rumah & sebijik keta hasil titik peluh sdri... **insyaAllah!

24)Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
mak oiii...rambot cam mop!! besepah2!!

25)Pusat membeli belah atau arked permainan..
pusat beli............... x belah2.... **ehehehe

26)Makanan barat atau jepun..
barattt......jepon aku lom penah jamah lagi.. **ape rase??

27)Bilik yang terang atau gelap..
samar2 je..... cepat tido.

28)Makanan segera adalah..
magy geng2 mawi jerk.....

29)Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
alaa ngko ni kann....asek nak makaaaaaaaaann jerk... **tu pd meow, bkn org ekk..

30)Siapa yang anda ingin tag..
pada kawan2 yg sudi jawab... amek aje laaahhh..jgn segan silu

Nota Dak Aspa : betoi x aku kata??? ..Simple & sempoi.....sesuai tok relex2 je jwb TAG ni...

15 pengkritik terhebat:

cutecida said...

huk alooo jele2 tag...nape x wat 3 atus je hehehehe

Aspalela said...

KAK CUTE>>>ayoyo aci..itu panjang2 pon kamu tada ambil juga kalu....saya dtg kamu punya rumah, saya kasi hantammm sama kamu...deyy!!

atty's said...

rajin buek tag

OKLiz said...

hooooo pa ko mmg rajin tahap jurasic park. kui3

arapink said...

aku bz tahap gaban nih....sejak jd bos kecik ni kan...huahuahua..

kalo dan esok luse minggu depan ato bulan depan aku jwb yer...hahahah

skrg x dan nak relaks lagi...

aspa...ko cuba buat tag utk org yg bz. ada beran????

kakakaka

mamarempit said...

masuk buku 555...tk kose skang ni...nk otsetesennnnnnn

amirul said...

Salam, Lagik2 TAG! hehe

tipahvogue said...

owh...sib baik aku penyegan oangnye!! phewww...*lap peluh*




*selak kain tetinggi....sambel bukak langkah seribu...larikkkkkkkkkkkkk*

conan said...

Aku rajin bace je... nak jawab maleh. boleh kan?

Aspalela said...

SEMUA>>>> Ahhhhh.....Poda Chittt la Korang semua....

aku x kira..aku nak carik TAG lagi....


wink! wink! xD

pijah@hakuna said...

tahep bebahek. akulahhakunamatata. gah gah gah. tenks sudi jawab. sayang akak t pjh bg adiah setimewa... hehe

mama mya said...

hahaha memang best tag nie tapi saya segan silu tuk jawab tag nie kakakaka so x ler wat yer kakakaka

sayanghasni @ yus said...

ahhahh lah..
cam best jer nie..
aku nak jawab arr..
tgh takde ide nie...

░♥si lampu neon♥░ said...

hyee

Aspalela said...

PIJAH>>>ape adiahnye pijah? Enova seketol ke??? waahhhh! kembang le idong den! :8)

ekekekke

MAMAMYA>>>Arini rasa kelakor..bila mamamye kata dia pemalu......

awww...x rela u!!

YUS>>>Jawab le jgn x jwb...very sempoi je ni...
smbil naip N3..buleh la mkn kacang goreng :P

LAMPU NEON>>> Hye neon...pekabo?