? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Saturday, June 13, 2009

Nak Nangis tgk tajuk ni....

DI MANA NAK KU CARI GANTI???

mamarempit


DI MANA...NAK KU CARI GANTI....
SERUPA DENGAN MU......UHUK UHUK...SOB SOB...HUWAAAAAA

ASPA....MANE KO PEGI???????????

PLISSSSSSSSSS.....ON LA ENPON...........

ANAK RUSA NANI....
BARU TUMBUH EKOR.......
APE SALAH KAMI.....
ASPA TAK NAK TEGOR.....


HUWAAAAA....

Aduyaiiiii....................
sedih meroyan aku ler tgk blog mama dgn N3 begini....tergigit lidah teros kejong kat situ jgk.

Sebenonye,
aku mmg tgh gila babas sekarang ni hingga ........ (x leh nak ckp bila akan seattle),
aku kena siapkan segala mak nenek drawing utk production buat....dan diwaktu yg sama jugak bebudak production dah ter "REJECT" barang customer...so kena replace bagai....

tu yg macam lipas kudong x cukop tanah kena perambat dgn penyapu nie....

Mintak maaf la yek pada semua kawan2 sama ada kawan2 manggaonline, blogger, chatterz dan yg lelain tu yg mengenali insan kerdil sebesor kuman ini.....klu ade masa kang aspa g la jengah rumah2 korang cam dulu2....n tinggalkan tapak yerkk!....

utk member2 MO pon sama....
kang ade free time aku dpt ngulo2 kang..aku jengah la kotak mancis MO tu....wpon cam cipsmore....kejap ada..kejap takdeeee....

Ok lah....masa mencemburui daku...
aku harus memperjuangkan nasib syarikat ini...agar tidak terus menjunam...(puihhhhhhhh!!!)

..kalau menjunam pon lagi baguss.....aku leh bukak bisnes lain plk....nak juga le merasa jd bos cam ARAPINK...agaggagaggaga


Jumpa lagi semua....

Aspa sayanggggg sangat kat kamu semua!!.....




nak pegi berjuang menjaga keamanan negara ni..bizi..bizi...tahap otromen taro!!

Nota Dak Aspa : Sesungguhnya aku pon amat rinduuuuu dgn mama, liz, bulat, kak kiut, cun, ara, smai, ungkep(ko pon bz ekk?), dll semua.....miz u like crazy frog...n jaga diri korang bebaik ye...

10 pengkritik terhebat:

OKLiz said...

Aspa,

We love u too!!!!!!

sob sob sob (touching giler!!!)

mamai said...

kesian ko yer aspa.....tak apa kami tunggu nanati mu dah tak bz jenguk-jenguk la kami

Aspalela said...

OKLIZ>>>sob sob sob ( sambil kesat airmata kat baju....)

aku x leh tinggalkan korang la...korang dah mcm adik badik ku jua....

huhuhuhu...

MAMAI>>>ok mamai...tunggu ekk..pasti ade lg hebat selepas ini...(yea ker??)

matabulat (lat) said...

aspa sehari cam setaun klau x dgr cloteh koka kotak mancisss..uwaaaaaaaa..sodeh dennn

mamarempit said...

mama ingt kena kidnap...rupe2...ada meeting tegempar otomen...cessssss

Aspalela said...

LAT>>>Aku nak terjah kotak...korang leh kenal aku lagi ke ni??

gulppp!

MAMA>>>hampir2 nak kena kidnap ngan mamak jual kacang putih la ma...sob sob sob..nsb baik dpt lari laju2

ungkep said...

apa yg sedih2. dah macam citer bawang merah bawang busuk lak.
dak aspa ni x kemana punyer.
klu dia nak lari mesti dia bagitau aku. kan gaji dia aku bayau...

Aspalela said...

BOS>>>Ye la tuuuuhhh.....
gaji aku dah 3 bln sangkot....derass bayau bos..
aku nak joli katak ni...nak beli bola bowling cam mama....ekekekke

arapink said...

mama tny aku ok tak kalo dia post entry cari ko...aku cakap ok ma..

ko tau kami ni kan sgt prihatin orgnya....

skrg ko dah berjaya ditemui...

alhamdulillah...heheheh

ungkep said...

klu susah2 nak cari dia ara. ko cari kat pokok2 kelapa. dak aspa ada kat atas dia temankan beruk kesayangan dia.