? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Monday, April 6, 2009

okeyyyy...
N3 bawah tadi kita cite pasal Love Blind kan???

sekarang cuba kita test pulak mata kita...mana la tau kot2 dah rabun2 yg hampir kepada Blind ke....(ish! harap jgn la yerk...)





Jom test mata anda sekarang.....

Okeyy.....
Kalau korang boleh tgk gambo baris ke 5 ~ 6 dgn terang dan jelas....
mata anda teramaaaaaaaaatlah memuaskan....

Tp klu selepas tu korang kena ketumbit...jgn carik dak aspa yerk....hehhehehe
sebab aspa nak...



lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkksssssssssss...... Speed Skating

Nota Dak Aspa : Hakikatnya...mata aku pon dah berbalam2 klu tg dekat2....







5 pengkritik terhebat:

mamarempit said...

bile plak ko tukar cat umah ni pa..wah dh terer nampak...

ungkep said...

lain mcm je umah ko ni. pucat jer. naik takut aku laj. cam warna org2 tua. tukar le warna garang2 sikit. bior bersemangat.
la ni mata aku ok lagi nak2 klu nampak yg bukan2 lagi tambah2 ok. tapi ada waktunya ada gak mata aku x leh nak buat apa. doktor pon x leh nak ubat. ko buleh ubatkan x dak aspa. mata aku time nak tidoq mesti dia pejam. naper yek

Aspalela said...

MAMA>>> Alaa ma...pegi keje td belik cat Nipon 5 tong..tu yg bz ngecat tuh!

Esok Cuti yeayy...

BOSS>>>Adoyaii..ko ni xde keje lain ekk..nak kondem aku jek! Geram betolll!!

Mata ko ade masalah ekk?? ape lagi..ko tenung la gambo test mata kat N3 aku ni...ko tenung lama2..mst x sakit mata lagi boss oi!!!

GGGGRRR.......

masviona said...

kecik bebenor...hiksss. berpinor mata tgk nih...lalalala

Aspalela said...

Saje buat kecik2 MV..takut ade yg tak terkelip mata lak...
kwang3....