? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Thursday, May 7, 2009

Jom Test Menaip

Ni baru balik dari rumah Masviona...tgh ralit membaca pasal Kelajuan Membunuh tetiba kat bawah tu terpalit pulak pasal kelajuan menaip....hehehe..yg ni xde kena saman dgn bang pulis..lagi laju korang menaip..lagi bagus....

Jom kita test pulak nakk tak??

ha...moh kita berentapp....

18 perkataan

speed/'>http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com">Speed test



amacam???

hehehhe.....

Nota Dak Aspa : aim sowy ye MV sebab bwk balik test ke rumah aspa...hehehe

10 pengkritik terhebat:

masviona said...

hiksss....xde hal lah but even prebetsabu yg punya n3 tuh but saya rasa dia pun tak kisah....:)

mamarempit said...

cobe berentap ngn mama plak nak???

Aspalela said...

MV>>>Aik! Prebetsabu pye n3 ye..a'ah la x pasan tulisan oren tadi..hehhe..ape2 pon...MV dah bg tu maknanye PS pon bagi le kan...time kaseyyyyyyy...

MAMA>>>amboi mama...cam nak ajak merempit je ma...jap! aspa nak belik plug dulu..nnt kang somput lak tgh wili2...kui3..malu 1 donia!

Aspalela said...

MV>>>jadi seronok la pulok...tgk..mama pon terpengaruh!! hahhaha

MAMA>>>terkini aspa dpt 33 ma.....susah nye nak pintas mama nie..adeyy..peluh betino pon kuo haa...:(

Noraliza Ramly said...

37wrds/min je la pa... adakah aku terpantas di planet bumi ini????? heheheeeeee

Aspalela said...

LIZ>>>ko jgn nak pasan..tu ha..Ninja atas aku tu lagi le pantas cam lipas kudung....

kakpiah said...

kakpiah tak branik.. kakpiah nebes nak naip lelajuuuu...
ngahahaha!!

OREOO said...

alohh..
dapat 9G lah..
nk A1..

Aspalela said...

KAKPIAH>>> Hek elehhhhhhhhh....
baju biru baju merah....
pirrrrraaaaaaaaaaaaaahhhhh!!

nebes kunon..chittt!

OREO>>>ok la tu dari terus xde nombor...keh3

Baginda Reformasi said...

uiyo... maner nak dapat 18 perkataan seminit... kalau saye 18 huruf seminit... hehehe nnt sy test... :)

(sidang dun 7/5/09) untuk mengetahui laporan media dari dunia ... hehe

http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/05/berita-dr-saentero-dunia-apabila-lanun.html