? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Friday, May 22, 2009

Stamp! Stamp!....

Aku nak berehat hari ni la weyyyyyy...... nak tenangkan pikiran....


dpt ikan baung ke bang??? bape kilo??

Siyes!!!!...arini aku byk keje nak buat....
Aku just layan yg simple2 je la ekk mcm kak yus punye ni haa.....

**senyumlah..senyumlahh..ahaiii cek mek molek!!...............

Pada smai......ko jgn sentap!!

aku coba buat time aku tgh senag nnt key...(mbe time tu aku dah kaya raya..) ahhahahah....

ok.....wa chawww!

Nota Dak Aspa : wes tired.......(jawa + london)

6 pengkritik terhebat:

Aspalela said...

yeayyyy...i'm 1st komen....

:P

**terima kaseh ye kak yus sbb bg aspa stamp..... :*
(kes lupa nak ucap dlm N3...masok kat komen sdri ler..janji halal!)

kueh bakar said...

apek tu ngail dan mulut berkata...
"haiyaaa...hidup susah...mati pun susah..."

Aspalela said...

KUEH>>>nsb baik apek tu x bunuh diri dlm lecak itu....kui3
xD

sayanghasni @ yus said...

wei dak aspa,
confirm ko kawan aku...
aku sayang ko...

budak kampung online said...

keh... nak joint mancing atas jalan...ha..ha..ha..

Aspalela said...

SAYANG@Yus>>>Moh kita nyanyi lagu Sayang Menyayang...ekekekeke....
Sayang too

BDK KG>>>Jom!!! :P