? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Thursday, May 21, 2009

Kena Lagikkkkkkkkkkkkkkk!!

di pagi yg hening......

Aduhaiiii.....sakit2 pulak badan aku arini....

cam nak guling2 je kat tilam Vono....(tp bukan aku pye lerrr..kui3..tilam aku 2 inci je tebal nye..)



bestnyerrrr! moga dpt mimpi yg indah...ZZzzzz



selang 30 mnt kemudian....



sakit pulak pinggang ni baring jerk.....mmmm

g buat keje amal lah......

nak skodeng rmh org lakkkk.....hehehhe..jeng jeng jengggggggggg...



fuyooo! pak Mat tu nmpk je dah tua..tp badan mantopppsss!



caya la Pak Mat.....steady beb!!



Aghhhhh!!...

Lepak rumah mama la..ade secawan kopi susu tu ..... lallala..smbl dengo lagu CT..smbl goyang pinggul kuat2....



Wwwaaahhhh......ade gambo baekk punye!!....agaknye ni time becintun le ni..lentokkkkk x hengat!

aku curik ar...kui3....shuttttt!! dia kat dapor tu..x tau aku datang....





comel je kan..kontrol ayu....


mcm x sedap badan je tgk mama kena TAG dr Tipah....aduyaiii!!..cam dah ternmpk2 sesuatu yg aku plg mls nak buat......hhmmmmmm..ape2 hal kena baca dulu..


> bacaaaaa..hehheheheh



>bacaaaa...huhuhuhuhu..



>bacaaa....hahahahha



>baca......wakakakkakakakakakakka


Sampai bab kena TAG..cam mls je aku nak baca......


HAAHHHHHHHHHHHH???!!!! KAN BETOOOOOOOOOOOLLLL..AKU KENA.... warga MO.. (siap mama panggey srh pungut TAG lagi td...adeyyyy!..)


Hambek la ni maaaaa......10 dasssssssssssss rasaaaa kan!!!


aku try jwb gak ler....Wpon cam geli geleman je nak jwb...hikssss!!


**********************************************************


TAG Berbunyikkk....


1) Apakah hubungan anda dengan insan yang mengetag anda?


Sama lah cam mama...kenal melalui alam maya tp bukan bermula di daerah blogging ini...kami kenal di daerah Mangga On9.... tp jgn tye tarikh haa!!..aku lupe..semut byk mkn aku..hehhee utk mama


2) 5 impression aku terhadap dia?


a) peramasss...hepp!!..peramahhh b) baik ati.. c) yea!..mama pon rajin apdet blog cam Tipah jgk


3) Perkara paling memorable yang dia pernah lakukan kat anda?


a) Mama sedekahkan aku sebiji rmh banglo atas nama Villa "kewarasanku"... aku tgl duduk je x pyh bayo sewa....**sapa x nak beb..benda free..kan???


b) Kasi Borang.. (x yah ckp la..)


c) sjk jd ejen Apalipit..lg memudahkan aku meng contact mama klu bekalan aku habis. **Tp bru sekali je oder...hehhe..tu pon x abes2 lagi.


4) Perkara paling memorable yang dia cakap kat anda?

"pa..jom la pegi makan2 bersama abg Motak kat Lemon!!!...pleaseeeeeeeeeee" **cairrr siottt....hehe...


5) Kalo dia kekasih anda, anda akan....?


Astaghfirullahal A'zim.............


==> mula2 sms pas2 tipon pas2 sms pas2 tipon pas2 sms pas2 tipon..(tanpa henti)..ayat mst lah berunsurkan


6) Kalo dia jadi musuh anda, anda akan...?


Huisshh...x mau la gado2...


==> cakap banayak x guna..terusssss zaaasssss!!!


7) Kalo dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam...?

Geli la weyyy.......pompuan ngan pompuan ni.....aduyyy....

==> Belaan "cik Asma" nye haruslah dihapuskan..tp nmpk cam dah ok je ekk ma?? ni yg makin sayang ni..meh dekat abang meh......awwwww!!!....


8) Kalau dia jadi musuh anda, mungkin kerana...?


==>amek gambo kecik dia kat atas tu tanpa kebenaran....ampon maa..ampon ni dakukkkk!!!


9) Overall impression tentang dia?


==>malas nak taip ulang2...aku byk keje nak buat ni..rmh Cun x start lagi nie...ko skroll je la atas tu...x paham jgn tye aku! Tp yang penting ...."KERJASAMA"....kan mama kan?? But, overall..mama ade lah seorg yg kelakar..semua org, dia blh ngam...


10) Da' most desirable things to do to her/him?

==>ajak main bola tampar & boling..hehehhe


11) Apakah anda rasa pandangan orang terhadap anda?


==>kena tye org yg pandang aku lorr......


12) The character of you for yourself?


==> kelakar. Sebab aku pon suke tgk cite2 yg berunsurkan lawak jenaka. Tp tgk mood la, klu x kena gaya.....org buat lawak, aku buat bodo jeekkk...hehhe


13) On contrary, the character you hate bout' you?


==>aku ni ikut mood. Klu mood rajin aku smpi..semua aku buat & siap time tu jgk. Tp kalau mood mim alif lam sin aku sampai..ko suruh la mcmana pon......tetaaaaaaap aku x buat! Termasoklah kat opis aku ni haa.....itu lah aku......... **x baek punya org kan??


14) The ideal person you want to be with....


Arwah abah & arwah emak......sob sob sob......


15) For people who likes you, feel something bout' them!


diorang semua nye best2 belaka.....klu rasa busan & sunyi ke, sedey ke...diorang gak yg menghiburkan....aku nak ucap pada semua warga MO & rakan blogging aku....thanks a lot...


16) Nak tag....(aku nak cari lelaki..tgk, ape kata mereka jgn lelebey haa..)

1) Atan

2) Tok Nabe

3) Abg Putra....

dah 3 je..ni pon aku takut2....takut derang x mau jwb TAG..awww......malu seyyyyyy!!





Nota Dak Aspa : Beresss..aku nak wat keje lain pulok!!! Kang marah org tu....hehee sambil jeling2 dak cun...hehee

11 pengkritik terhebat:

ungkep said...

yg tgh skodeng 2 spy ko ker. klu dtg umah aku mesti x leh nak skodeng. pasal aku raja skodeng,,,,entah apa2 ler ko ni

sayanghasni @ yus said...

banyaknyer soklan..

fuh pak mat tu gelek tak hengat2

mamarempit said...

syabas bete....hiii speking hindi plak

Aspalela said...

BOS>>>tetiba moncol teros komen aku ekk??? Ko g mana ni? keje menimbun ke?? Aku nak TAG ngko le boss...aku igt ko dah x ujud lagi td..

SAYANG>>> Tu le , aku nak menjawabnye cam org besalah le pulok kena soal siasat dgn pulis pencen :P

MAMA>>>Fuhhhh!! legaaaaaa da siap

Abang Putra said...

Aspalela, bagi saya masa sikit. Kena jawab merapu sikit baru syok.

arapink said...

aspa...gusi aku tak sempat nak basah baca ko jwb tag mama neh...

banyak benor objek terkinja-kinja dlm nih...hahaha...cam gatai jer semua yer...

tapiiiiii....aku tetap pengikot blog ko yang setia....wponnnn aku umat paling lambat sokmo terjah waktu memalam bute jer...ahaksss

Aspalela said...

ABG PUTRA>>>Takpe..bior lambat asal tak kering gusi dok gelak..kekekkeke...

ARA>>>gusi x sempat kering la dalinggg....
tu le pasai..cam mengadesss je TAG nye kan..aku pun meremang bulu roma nak jwb.
Ko rajin dtg mlm2 ke??? X pnh nampak pon???

tipahvogue said...

oit oit oit...aku yg tag ko dulu, tapi tag mama yg ko jawab. ini tak adil!!!! *hentak meja kusi opis*

takut dak? takut dak??


haahahahahahaha.........

Aspalela said...

wakakakakka...
sory le tipah oit...

dah dah..ko jgn nak soh aku jwb tag ko plak..aku lemassssssss...

Abang Putra said...

Saya jawab tag di sini ajelah ya:

1. Apakah hubungan anda dengan insan yang mengetag anda?
Jawapan: buah hati di alam siber.

2. 5 impression aku terhadap dia.
Jawapan: a. Bergetah macam Rozita Che wan b. Lawak. c. budiman. d Kaya dengan senyuman dan e. sporting.

3. Perkara paling memorable yang dia pernah lakukan kat anda?
Jawapan: Tanya dialah, nanti saya cakap kata perasan pulak!

4. Perkara paling memorable yang dia cakat kat anda?
Jawapan: sama macam 3.

5. Kalo dia kekasih anda, anda akan...?
Jawapan: Mana boleh bagi tau...rahsia weh...hehehe

9. Jawapan: Semua bagus!

Aspalela said...

ABG PUTRA>>>TQ ler jwb TAG ni..
kui3....
tp pesal dr 5 terus 9???
ayoyo..pengelatt!