? ??????????????Golden Afternoon? ????? ?????? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??24 Grabs Today. 508 Total Grabs.
??????Get the Code?? ?? ?????Purple Flower? ????? ?????? ???Rating: 4.3 (723 Ratings)??24 Grabs Today. 97865 Total Grabs. ??????Get the Code?? ?? ???????Totally Vaycay!? ????? ?????? ???Rating: CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Thursday, May 7, 2009

Malassssss nye akuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Haaaaiiii......rindu saya ker??!! awww.....ccaaakkk!!

Wowww!!! lama beno aku x hapdet ekk??....

X de bahan le geng.....tu yg malas gaban tuh!! tp aku still rajin laa jengok blog korang semua, saje x mo bg kering gusi......keh3.

semua x kenaa.....hhmmmm.....

tadi pagi2 subuh gajah aku dah g merayau rayau, melanguk carik sapan pagi kat rumah ady.......

tetiba aku rasa byk tol kekurangan kat rumah haku nie.. byk beno le ilmu berblogging yg aku x katam la'e...kui3...

nnt bila aku pree nak je aku ngubah hala tuju2 rumah aku ni p ngadap betol2 depan rumah ady..boleh x ady??? keh3....senang nak rompak....

Kiranye leh bagi *****pai star la kat rmh ady nie...dia tak lokek ilmu...

Klu kengkawan nak blajo tok tukar2 layout buleh la menuntut ngan ady yerk...heheh

(pomot baekk ni...x de ape2 ke?? sedekah le 1 blog yg plg meletopppsss!!) Klu nuntut dgn aku ni..sah ler korang dpt ajaran sesatt lak nnt....ahaksssss!!

Sebelom ni aku dah berjiran rapat smpi xde space kat rumah mama , bumbung rmh aku tros cantom ngan rmh mama....heheh..smpi mama pon naik sessssaaaaakkk nak tarik napas dlm2 ekk maa...tu yg asek kena somputtt yo! keh3....(sowy maa..gurau2 jerk)

Oh yea....

aku dpt imu utk save side bar....

eh!! sekali kuar side mirror daa...kesiannnn!!
mmmm..
bukan takat sidebar jerk.....segala side mide pon adooo...
A Samad Said je xde.....heheh..sowy Datok!
**Aku rase cam tetiba ilang idea ar......ayat pon tunggang terbalik cam tongkang karam...aku blah dulu ar....nak kumpul semangat nie..hmmff hmfff.....



Nota Dak Aspa : Eh! aku cam ade utang ngan seseorang laaa.....jap ekk nak carik buku 3 5 dulu....

13 pengkritik terhebat:

LeenA said...

eyh2...gmbor yg xbrp nkpompuan lah aspa letak..gud2...ekekekeke

sue @ ela said...

aspa..pic 1st 2 seksi siot...hua ha ha keh3

ungkep said...

ntahhhhhhhhhh...le dak aspa....
ko tulis je apa2. nanti tetap orang kimen

Noraliza Ramly said...

wakakaaaaaaaaaaaa pa sape ateh katil tu??????boipren baru kew?????? lawak tul pic.....

masviona said...

auuwww....seksanye picca plng atas tuh...laki yg baring ala² femfuan ats katil tuh...huhu

cutecida said...

kekekkeke..ngeri akak tgk yg landing tu pa..adeiiii

KM said...

bleh bg no tel abg tu dak? hehehehe.....

Aspalela said...

SEMUA SEKALI>>>> Wah Koranggggg.....buntang mata nmpk bang hensem pelok bantal pinky tu ekk???? hamboi..hamboi..hamboi...

nak ni no tiponnye KM
015-944 tekan2 tak dapat...

keh3....

haku pon naik geli pulak soh abg "akak" tu jaga rmh haku nie..ish!

OREOO said...

SEMANGAT ASPALELA!!
chaiyokk

arapink said...

geli geleman lah aku ni aspa oiii dok tgk pic abg akak auwwww tu...hahaha

kabussenja said...

Awwwwwwwwwwwwwwwwww.Tak kose mak nyahhh...pink gitu...

Aspalela said...

OREOO>>>aspa dah dtg semangat ari ni tau...hehhe..teruskan membaca yea!

ARA>>>Abg "akak" tu aku sewa seminggu le ara..nak soh dia jd model iklan misai melintang..wakakkakka

KABUS>>>Cam x sesuayyyyy gitu kan...ape brg pink klu misai melintang ye tak?? kui3... :0

kueh bakar said...

adoi..gay mana plak ni...